Rider tehnic – Sonorizare – Lumini

Mixer digital
Mixer analog
Preamplificator microfon
Microfoane fara fir – condenser
Microfoane cu fir – dinamice
Procesoare sunet digital – compresor, reverb, delay, EQ stereo
Procesoare sunet analog – compresor, reverb, delay, EQ
Boxe – monitoare: incinte acustice – active/passive
Boxe – pentru frecfente medii si inalte – active/pasive
Boxe – pentru frecvente joase  – subwoofer – active/pasive
Laptop
Schela lumini
Efecte lumini
Mixer Dmx control
Laser
Proiectoare Led Par
MovingHead-uri
American dj – efect

 

Atunci cand alegeti o companie de sonorizare si lumini pentru nunta, ar trebui sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  1. Experienta: Alegeti o companie care are experienta in furnizarea de echipamente de sunet si lumini pentru evenimente de nunta. Acest lucru va ajuta sa va asigurati ca veti primi un serviciu de calitate.
  2. Echipament de calitate: Verificati daca compania are echipamente de sunet si lumini de calitate si daca sunt in stare buna de functionare. Acest lucru va ajuta la asigurarea ca evenimentul dumneavoastra va fi sonorizat si luminat adecvat.
  3. Personal specializat: Asigurati-va ca compania dispune de personal specializat in sonorizare si lumini, care sunt capabili sa instaleze si sa configureze echipamentele in mod corespunzator si sa ofere un serviciu de calitate.
  4. Flexibilitate: Alegeti o companie care este flexibila si poate adapta serviciul de sonorizare si lumini in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.
  5. Portofoliu si referinte: Verificati portofoliul si referintele companiei pentru a va asigura ca au experienta anterioara in furnizarea de servicii de sonorizare si lumini pentru evenimente de nunta, si sa va ofera o idee despre calitatea serviciilor lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.